Tika Stardust is sociaal-erotisch dienstverlener voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ze werkte jarenlang in de zorg, waar ze ontdekte dat veel mensen met een beperking intimiteit misten. Omdat het vinden van een partner lastig was, vanwege specifieke behoeften of omdat ze – vanwege hun handicap – zichzelf niet konden aanraken. In de reguliere zorg was er echter geen ruimte om het gevraagde intieme contact te verzorgen, waardoor ze stap voor stap voor zichzelf begon.

De doelgroep waar Tika mee werkt is heel divers. Overwegend mannen, maar ook vrouwen. De een heeft MS, de ander is na een ongeluk verlamd geraakt. Weer een volgende is zwaar autistisch of spastisch. Maar stuk voor stuk hebben ze 1 ding gemeen: hoogst persoonlijke intieme verlangens. Tika biedt hen dit ‘stukje liefde’. Via Humanitas-ESSM Rotterdam Zet zij zich in als voorlichter en ervaringsdeskundige.

Contact

Kun je door je beperking, ziekte of financiën geen gebruikmaken van een sociaal-erotische dienstverlener en verblijf je in een straal van max. 100 km van Den Haag? Dan kun jij of kan je familie/begeleiding/verzorging Tika gerust mailen om een afspraak te maken.

Voor advies; vragen over intimiteit seksualiteit met een beperking, ouderdom/dementie of ziekte is Tika overwegend woensdagochtend bereikbaar bij Humanitas Rotterdam ESSM via telelefoonnummer 010 2365212