Meestal worden we geboren met het geslacht van een meisje of van een jongen. Vaak voelt iemand geboren met het geslacht van een meisje zich later een vrouw en voelt ze als vrouw zich aangetrokken tot een man. Ook kan het zo zijn dat je niet duidelijk een mannelijk of vrouwelijk geslacht hebt.

Maar ook vaak kan het dat een jongen zich een meisje voelt en zin heeft een jurkje aan te doen, of wil een meisje bijvoorbeeld liever heel stoere kleding en boxershorts aan dan kniekousen en een rok. Jammergenoeg gaan mensen deze behoefte vaak verbergen, omdat ze (denken dat) het niet mag. Heel vaak kleden mensen zich dan alleen om in hun meest fijne kleren als ze alleen thuis zijn, als niemand het kan zien.
Het kan ook zijn dat je helemaal geen zin hebt om te lijken op een jongen of meisje of op een man of een vrouw.

En ook kan het zijn dat je je helemaal niet aan getrokken voelt tot iemand van hetzelfde of andere geslacht. Misschien wil je wel nooit met iemand vrijen of misschien zou je als die ander dat ook wil, kunnen vrijen met een man of een vrouw, of iemand die op geen van beiden, of een beetje op allebei lijkt.
Oh ja natuurlijk kan het zijn dat je heel graag in kleren loopt die iedereen mag zien en vind je het onzin om hierover uitleg te geven.

Sowieso mag iedereen zijn wie die is!
Als het te verwarrend voelt en of je hebt behoefte te praten of advies te krijgen over hoe je je voelt, toe wie je je wel of niet aangetrokken voelt.
Mail of bel dan gerust naar COCHaaglanden
Info@COCHaaglanden.nl

Het COC Haaglanden organiseert samen met VTV OOXO café
Momenteel is dat elke tweede zondag van de maand van 13.00 tot 16.00
Het gaat om gezellig elkaar ontmoeten, samen wat drinken, kletsen, een spelletje doen, of muziek luisteren, dansen.

Je mag iemand meenemen en
In de Corona tijd is het fijn als je je aanmeldt via COC of VTV
Tika@cochaaglanden.nl

Categorieën: Blog