Dankjewel Emma Schut voor het mooie stukje film over intimiteit en beperking(en).

Studente filmregie Emma Schut volgt haar opleiding aan de RITCS Brussel. Ze vroeg me net na de 1e Corona Lockdown of ze een stukje mee op pad mocht, om een kleine docu over sekszorg te kunnen maken. Intussen is de film goed beoordeeld en heeft ze heel positieve reacties ontvangen van leraren.

Emma Schut:
“Waarom ik deze film heb willen maken..
Documentaire is voor mij in de eerste plaats een uitnodiging om met aandacht te luisteren naar het verhaal van een ander. Met deze film heb ik willen tonen dat een verhaal over sekszorg vooral een heel menselijk verhaal is: iedereen heeft behoefte aan intimiteit en liefdevol contact. Ik heb gevoeld hoeveel blijdschap en rust jouw bezoek anderen brengt en ik hoop dan ook heel erg dat er met meer aandacht voor jouw werk ook een steeds groter besef zal komen van het belang van sekszorg 💪🌸“

Categorieën: Media