De laatste tijd merk ik dat er steeds meer naar buiten komt over het verborgen wereldje van intimiteit en seksualiteit voor mensen met een beperking. Iets wat ik in principe positief vind. Het is belangrijk om het taboe op dit onderwerp te doorbreken en mensen meer kennis te laten maken met de helende werking van intimiteit.

Wel merk ik dat mijn beweegreden en tarief nogal verschillen van sommige andere voorbeelden in de media van intiem contact met mensen met een beperking. Het doet mij persoonlijk goed om mensen met een ziekte of beperking met een prettig gevoel achter te laten, vooral mensen die niet in staat zijn een ander of zichzelf aan te raken. Liefst zou ik voor deze hele groep goedkope of gesubsidieerde hulp voor elkaar krijgen. Daarnaast hoort bij het contact dat ik verzorg ook een schappelijk tarief van onder de honderd euro. Kan er door een beperking, ziekte of financiën geen gebruik worden gemaakt van een sociaal-erotische dienstverlener en verblijft de klant max. 100 km van Den Haag? Ook dan kan contact worden opgenomen. Dan kijk ik wat mogelijk is.

In de media verschijnen echter soms voorbeelden van betaald seksueel contact van 130 euro.

Omdat het soms gebeurt dat mensen denken dat ik ook zoveel geld vraag, vind ik het toch belangrijk om dit hier op te schrijven.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *